Ne Jemi Eksperte Ne

SHERBIMET TONA

Ofrojme linja te tensionit te ulet, mesem dhe te larte. Mirembajtje, sektor ndricimi dhe fuqie. Montim HEC-esh, nenstacionesh, linja Tu dhe mirembajtje per to.

Linja tensioni te ulet, te mesem dhe te larte

Ofrojme krijimin e linjave te tensionit te ulet, te mesem dhe te larte.

Mirembajtje linjash, sektor ndricimi & fuqie

Ofrojme mirembajtje linjash, sektori ndricimi dhe fuqie ne cdo zone.

Montim HEC-esh, nenstacione, linja TU

Ofrojme montim HEC-esh, nenstacionesh dhe linja TU.

Mirembajtje HEC-esh dhe nenstacionesh

Ofrojme mirembajtje HEC-esh dhe nenstacionesh kudo ku ndodhen.

null

Staf i Kualifikuar

Ne jemi aktiv ne tregun e sipermarjeve dhe sherbimeve elektrike me nje staf te kualifikuar per te permbushur te gjitha standartet.

null

Pune Cilesore

Cdo projekt qe realizohet nga perfundon gjithmone ne rezultatet me cilesore te mundeshme. Kjo fale punes dhe perkushtimit tone.

RRETH NESH

null

Skuader e Dedikuar

A-91 eshte e gatshme te ofroje per ju nje skuader te dedikuar kundrejte procesit te punes, per te arritur rezultatet maksimale ne kohe te shpejte.
null

Besueshmeri

Ajo qe ne ofrojme eshte nje pune cilesore dhe e sigurte  duke kerkuar prej jush vetem besimin tuaj. Ne perkushtohemi per cdo projekt qe realizojme.

PRODUKTE

MATERIALE ELEKTRIKE

PANELE ELEKTRIKE

72625_11239_70691

KONSTRUKSIONE ELEKTRIKE

Electrical_Substation_L1

Nese deshironi te bashkepunoni me ne, na kontaktoni